Matsedel v.20
Måndag: Sojafärsbiffar med couscous och vitlökssås.
Sallad: Majs, isberg, röda bönor.
Mellis: Smörgås med pålägg, frukt, grönsak.
Tisdag: Pastasallad med Quorn, feta ost, torkade tomat, färsk paprika och spenat.
Sallad: Morot, Ärtor, skivor svarta oliver.
Mellis: Knäckebröd med pålägg, mjölksmoothies med bär, frukt, grönsak.
Onsdag: Lax med citronsås och kokt potatis.
Vegan/vegetarisk: Tempeh i stället för lax.
Sallad: Isberg, rostade vitkål, picklad gurka.
Mellis: Smörgås med pålägg, frukt, grönsak.
Torsdag: Kikärtor Tikka Masala med ris.
Sallad: Picklade rödbetor, isberg, rostad broccoli.
Mellis: Knäckebröd med pålägg, yoghurtsmoothies med bär, grönsak.
Fredag: Rötfruktsgratäng med parmesanost.
Sallad: Ärtor, tomater, isberg.
Mellis: Smörgås med pålägg, frukt, grönsak.